12. jul. 2007

Poletni izbor mobilnikov

In odločil sem se, da spišem tale članek, blog linijo, objavo, imenujte ga/jo kakorkoli, o tem, kakšne telefone si nabavite to poletje, da boste frajerji. Selekcija je naslednja:

1.) LG KE850 PRADA

Mobilnik, ki vam bo ostal v spominu. Gre za ravno ploščico brez večine tipk, z Touchscreen tehnologijo in visoko stopnjo šminke. Zaslon je velikosti 240x400, kamera slika z 2 megapiksla, povezljivost je klasična - bluetooth, gprs, edge, usb. Funkcije so približek ostalih aparatov, ima pa telefon neverjetno dober kulski dizajn. Naj prilimam še samo dve slikci, ostalo pa naj naredijo oči:

2.) Motorola RAZR maxx v6

Mototolino črkovno poimenovanje tokrat prinaša 240x320 pikslov velik zaslon in veliko funkcij, ki jih bodo počasi imeli tudi cenejši telefoni. RAZR je uporabna stvar, dokler vas seveda ne moti firma. Telefon ima tudi HSDPA prenos podatkov, kar ga razlikuje od LG-jevega PRADE.

3.) Nokia 8600 Luna

Stil, eleganca in dizajn. Povprečen telefon za vizualne ljudi, izgled je zelo lep, manjka pa mu marsikatera funkcija. Spet 240x320, standardna povezljivost in 2 megapiklsa kamera. Lahko bi imel še veliko več, a je za marsikaterega uporabnika seveda to dovolj.
4.) Samsung U700

Lepota in bogastvo. HSPDA vleče z 3,6 mega na sekundo, kar pomeni, da vas odnese zraven. Enako kot motorola je povezljivost dobra, zaslon je kvaliteten 240x320, kamera pa ima 3 megapiksle. Tisti, ki prisegate na samsung ne rabite več razmišljati. Nakup je odličen, telefon pa trga.
5.) Nokia 6110 Navigator

Zgrabite ga, kajti to je nokia z GPS sprejemnikom. Čisto vsepovsod kjer boste, vas po spremljala navigacija v žepu. Ja, zraven 240x320 zaslona, HSPDA-ja in 2 megapiksla kamere, je v dizajnerski "slide open" telefon vgrajena še 3d navigacija z glasovnimi navodili. Zraven stila še boste do morja prišli z lahkoto in opazovali tistih 5-6 km/h ko ga boste imeli v žepu in se sprehajali naokoli.

>>>Priporočam nakup enega izmed teh :)

Ni komentarjev: