12. apr. 2007

Relisi iger

Kot ste že opazili, nekatere skupine relisajo igre, ki dejansko delujejo, nekatere pa teži še mnogo pomankljivosti. Osnovna ideja je, da je stvar čimbolj preprosta in uporabna. Nekateri, ki ste na tej sceni že dalj časa, boste vedeli povedat kdo je največ časa kraljeval na tem področju. To je vodilna skupina RELOADED. V prejšnjih leti so znali zelo dobro izdajati tudi RAZOR1911. Obojni so bili znani po njihovih kvalitetnih relisih in največkratni metodi kopiranja cracka (razbitje zaščitne kode v eni sami datoteki). Tale način je najbolj preprost in ravno tega so pogosto, če ne vedno izbirali RELOADED. Skratka, zelo cenjena skupina. Kar hočem povedat je, da se je situacija spremenila.

Trenutna scena je rahlo drugačna. Začele so kraljevati druge skupine, kot so recimo HATRED, PROCYON, iTWINS, VITALITY, FASISO, UNLEASHED in pa PWZ. Delajo prav tako kvalitetne relise in z dejstvom, da se je tehnologija zaščit spremenila, je včasih potreben tudi kakšen dodaten programček, največkrat za skrivanje optičnih pogonov (navidezno).

Kaj je poanta te objave? Če ne veste kateri relis bi downloadali, dajte enega izmed naštetih, zaradi svoje popularnosti dokazano v največ primerih delajo. Če boste pa slučajte naleteli na RELOADED, pa se nimate česa bati.

Ni komentarjev: