6. mar. 2007

Lepotec, pameten, uporaben.

Res, brezveze je dajat zajetne kupe denarja za prenosne mp3 predvajalnike. Zakaj? Niso nič bolj kvalitetni, teh, ki jih boste kupili se jih boste naveličali in bi bilo škoda menjat neko stvar po enem letu, ki je stala velike kupe denarja. Vedeti morate, za kako dolge boste stvar kupili in kaj boste z njo delali. Enim pomeni veliko še videz napravice, kar je pri našem kandidatu zadetek v polno.

SandDisk je naredil mp3 predvajalnik Sansa. Konkretno bom predstavil model e280, ki prinaša 8GB prostora za vaše sanje. V bistvu, ko govorimo o ceni, je model e250 za polovico cenejši (2GB) in veliko cenejši od njegovih 2GB tekmecov ostalih proizvajalcev.
SanDisk e280 MP3 Player 8GB zgleda takole:



Design je zelo tanek, ima velik TFT zaslon (1,8˝). Zaslon je res razviden, omogoča lahko, preprosto in dostopno navigacijo po menijih in je lepo grafično dodelan. Napravica je odporna proti praskam. Znotraj se skriva litijeva ionska baterija, ki bo zdržala nekje do 20 ur. Priložen je Sansa media converter, za večjo kompatibilnost glasbe in videa s tem playerjem.Podpira microSD kartice za razširitev pomnilnika (kar je pri 8 GB rahlo smešno - a vseeno imajo nekateri željo). Integriran je FM radijski sprejemnik, z možnostjo zvočnega zajemanja vsebin iz radija in ročnega snemanjaokolice (diktafon). V paketu boste dobili vse, kar potrebujete, vključno z USB kablom, CDjem z navodili in programsko opremo, baterijo in slušalkami.
Povzetek kapacitete? 8GB zadostuje za nekje 2000 MP3 posnetkov (128 ur predvajanja). Meni? Izbire so Music, Video, Photo, Radio, Voice, Settings.
Nasvet: Kupite!

Ni komentarjev: